Terug naar alle evenementen

Zomerkamp 2024


  • Hanenbos 103 Lotsesteenweg Beersel, Vlaams Gewest, 1653 Belgium (kaart)

Ben jij klaar om je saxofoonvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Heb je zin in een week vol muziek, amusement en nieuwe vriendschappen? Schrijf je dan in voor ons onvergetelijk zomerkamp van 4 tot 9 augustus. Of je nu een beginner bent die de eerste noten leert spelen of een doorgewinterde muzikant die zijn vaardigheden wil verfijnen, ons kamp biedt een inspirerende omgeving aan waarin je jouw talent kunt laten groeien en bloeien. Ons zomerkamp verwelkomt alle saxofoonspelers met minstens een jaar ervaring én met een minimumleeftijd van 8 jaar.

Geniet van persoonlijke begeleiding tijdens de individuele saxofoonlessen, waar de verschillende leden van het BSC je zullen helpen om je techniek te verbeteren en je muzikaliteit te ontwikkelen. Verken de wereld van kamermuziek tijdens de verschillende repetities waarbij je samen met gelijkgestemde muzikanten, onder leiding van geschoolde saxofonisten, zal werken aan verschillende stukken. Een groot saxofoonorkest waarbij alle deelnemers samenkomen om een harmonieus geheel te vormen zal uiteraard zeker niet ontbreken. Naast de verschillende lessen, zal je ook kunnen genieten van enkele concerten en workshops.

Naast het muzikale aanbod, is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning voor zowel jong als oud. Een leuke zomerse activiteit of ’s avonds een drankje in de bar, je vindt er alles wat je nodig hebt voor een week vol plezier en onvergetelijke herinneringen.

We starten op zondag 4 augustus om 17:00 en sluiten de intense week muzikaal af met een concert op vrijdag 9 augustus om 19u30. Dit zal plaatsvinden in het verblijfs- en vormingscentrum Hanenbos (Lotsesteenweg 103, 1653 Beersel).

Eerdere gebeurtenis: 27 mei
BSC Saxophone Day
Latere gebeurtenis: 9 augustus
Zomerkamp Slotconcert